Portofoliu fotograf nunta - Remus Calinescu

Remus Calinescu
Fotograf nunta
Go to content

Portofoliu fotograf nunta

    Fotografia de nunta este un tip aparte de fotografie. In fotografiile de nunta sunt suprinse momentele ce preced petrecerea de nunta, cununia religioasa si civila, poze de la intalnirea mirelui cu mireasa, acasa la mireasa, dar si cele din timpul receptiei si cununiilor.
   Ca si tehnologia din spatele fotografiei, acest tip de poze facute la ceremonii speciale a evoluat de la inventarea artei fotografice de catre Joseph Nicephore Niepce si pana astazi.
    Fotografia de botez
   Sa incepem povestea unui botez.....Nu e o poveste cu prinți si zâne, este o poveste de viața din care vor ramane amintiri minunate realizate de un fotograf profesionist.
   Încarcătura emotionala, gingășia bebelusului și nota jucăușă a sărbătorii, toate pentru mine sunt o adevărată provocare la care dau frâu liber imaginației, astfel încât părinții să aibe cele mai frumoase amintiri de la Botezul Sfânt al rodului iubirii lor.
    Fotografia de moda-fashion
   Fotografia fashion este una dintre cele mai frumoase laturi ale artei fotografice, dar totodată una dintre cele mai dificile. Fotografia fashion necesită foarte multă atenție, creativitate, putere de lucru în echipă, deschidere către nou și așa mai departe. Zona fashion cere mult, dar și oferă rezultate superbe.
Fotograf profesionist nunta in Craiova, Slatina, Targu Jiu, Pitesti, Ramnicu Valcea.
Back to content